AMPEX Terminal 210

Nagging hardware related question? Post here!
User avatar
genetika
Brittle Membrane
Posts: 118
Joined: Thu May 05, 2011 5:38 pm
Location: Rome, ITALY
Contact:

AMPEX Terminal 210

Postby genetika » Wed Dec 04, 2019 2:15 pm

Hi.
Is it possible to connect an AMPEX 210 Terminal (RS232C) to the QL using RemoteShell (RSHELL104) ?

Thanks ..

M.
Attachments
ampex.jpg


stephen_usher
Trump Card
Posts: 248
Joined: Tue Mar 11, 2014 8:00 pm

Re: AMPEX Terminal 210

Postby stephen_usher » Wed Dec 04, 2019 3:55 pm

It's just an RS232 DTE device so you just need the correct cable.



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests