Page 1 of 1

QEmulator Rename bug

Posted: Sun Dec 23, 2018 6:33 pm
by Andrew
Rename does not work on drives mapped to directories. Trying to rename a file will always raise the error "already exists"
Also Rename does not work on drives mapped to a mdv image - it returns "bad parameter"
Rename works on drives mapped to a floppy or a hard drive image
I have not tested on real floppy drive as I have no floppy on my computer
I am using Qemulator registered version.

Re: QEmulator Rename bug

Posted: Sun Dec 23, 2018 8:09 pm
by Cristian
My Qemulator (version 3.2 on Windows XP) renames correctly the drives mapped to directory.
It works normally also with files in real floppy disks. I have no mdv images to try.

rename.gif
rename.gif (9.13 KiB) Viewed 412 times

Re: QEmulator Rename bug

Posted: Sun Dec 23, 2018 11:09 pm
by Andrew
I use QEmulator 3.2.1 (latest release) on Windows 10
Rename just returns "already exists" :(
Capture1.JPG