QEmulator Rename bug

Discussion and advice about emulating the QL on other machines.
User avatar
Andrew
Gold Card
Posts: 260
Joined: Tue Jul 17, 2018 9:10 pm

QEmulator Rename bug

Postby Andrew » Sun Dec 23, 2018 6:33 pm

Rename does not work on drives mapped to directories. Trying to rename a file will always raise the error "already exists"
Also Rename does not work on drives mapped to a mdv image - it returns "bad parameter"
Rename works on drives mapped to a floppy or a hard drive image
I have not tested on real floppy drive as I have no floppy on my computer
I am using Qemulator registered version.


User avatar
Cristian
Super Gold Card
Posts: 641
Joined: Mon Feb 16, 2015 1:40 pm
Location: Veneto

Re: QEmulator Rename bug

Postby Cristian » Sun Dec 23, 2018 8:09 pm

My Qemulator (version 3.2 on Windows XP) renames correctly the drives mapped to directory.
It works normally also with files in real floppy disks. I have no mdv images to try.

rename.gif
rename.gif (9.13 KiB) Viewed 585 times


User avatar
Andrew
Gold Card
Posts: 260
Joined: Tue Jul 17, 2018 9:10 pm

Re: QEmulator Rename bug

Postby Andrew » Sun Dec 23, 2018 11:09 pm

I use QEmulator 3.2.1 (latest release) on Windows 10
Rename just returns "already exists" :(
Capture1.JPG



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests